Vores hvalpe

Her på siden kan du læse mere om de hvalpe, vi har fået hos familiekennelen Frølund’s Newfhome. Vi har både sorte og hvid/sorte newfoundlændere i vores kennel.

A-kuld fra frølund’s newfhome

Vores allerførste kuld hvalpe fik vi i september 2016. Vores egen tæve Moonshinelover’s Zip Code Zhila og hanhunden Moonshinelover’s Fashion Dior fik 2 hvid/sorte newfoundlænderhvalpe sammen. 1 tæve og 1 hanhund.

Frølund’s Newfhome Abby

Abby er en smuk hvid/sort tæve som vi deler med vores datter og svigersøn. Abbys udseende og personlighed ligner hendes mor på en prik. Ligeså legesyg hun kan være, ligeså godmodig, blid og loyal er hun.

14671240_10211498443243195_5659046076838784404_n-1    

Frølund’s Newfhome Aslan

Aslan er smuk som bare pokker. Han har det som blommen i et æg og bliver forkælet udover alle grænser hos en sød familie på Mors. I hans selskab har familien nok at se til.

aslan   

B-KULD FRA FRØLUND’S NEWFHOME

B-kuldet kom til verden i Februar 2017. Vores egen tæve Star Quality’s Anna Maries Karla og hanhunden Cannon Bear’s Nobody’s Man fik 10 sorte newfoundlænderhvalpe sammen. 3 tæver og 7 hanhunde.

FRØLUND’S NEWFHOME Bertil (Sofus)

Sofus er flyttet til et ældre par i Østjylland, hvor han lever livet som ene hund og bliver forkælet ud over alle grænser.

   

FRØLUND’S NEWFHOME Basil (Bjarne)

Lille rolige Bjarne er flyttet til Nordjylland, til et ungt lærerpar, hvor han skal leve livet som familiehund. Der er ingen tvivl om, at parret forguder den lille mand. Bjarne viser flot sine egenskaber som vandhund, og sammen med sin fører ser vi dem nu til diverse prøver.

   

FRØLUND’S NEWFHOME Bruce (Carlo)

Banditten Carlo er flyttet til Randers, hvor han har fået en newfoundlænder storebror Walter og en ny lillebror, Buster – De to er Carlos bedste venner. De har meget glæde af hinanden og holder familiens humør i top.

    

FRØLUND’S NEWFHOME Baldur (Hugo)

Hugo er flyttet til en familie på en landejendom i Østjylland med alverdens dyr. Vi er sikre på at Hugo aldrig kommer til at kede sig, med så mange nye venner.

    

FRØLUND’S NEWFHOME Birk

Birk er den mindste han i kuldet, men er frækheden selv! Birk er flyttet til et fantastisk smukt sted i Norge, hvor han rigtig kan få lov til at boltre sig i naturen, med hans ejere og newfoundlænder veninde. Vi kan følge Birk via billeder som ofte bliver sendt til os.

   

FRØLUND’S NEWFHOME Boas

Boas er ejet af Frølund’s Newfhome, men er flyttet hjem til vores yngste datter og svigersøn i Vestjylland. Boas er kommet ind i en flok med to andre hunde og to katte. Boas er en KÆMPE som nyder livet, og tager tingene som de kommer. Han klarer sig forrygende i vandearbejdet. Vi er glade for at kunne følge denne dreng hver evig eneste dag.

    

FRØLUND’S NEWFHOME Bumle

Skønneste Bumle er desværre på tragisk vis blevet til himmelhund. Bumle flyttede til en fantastisk familie i Nordjylland, hvor han var ejerens værtshus Newf og terapi hund for den yngste af sønnerne. Bumle varetog opgaverne og blev drengens og ikke mindst familiens bedste ven. Sov sødt Bumle.

    

FRØLUND’S NEWFHOME Bente

Jamen, det er jo Bente! Bente er blevet fynboer og lever nu livet som familiens stjerne. Bente er ved at prøve kræfter af, om vandarbejde er noget for hende.

    

FRØLUND’S NEWFHOME Bailey (Kiara)

Kiara er en ballademager og fuld af “gode” idéer til, hvordan man kan lave hverdagen lidt sjovere. Hun er flyttet til Midtjylland, hvor hendes ejere knus elsker hende.

    

FRØLUND’S NEWFHOME Becca

Becca er blevet boende ved os. Hun er den tæve der mindende allermest om sin mor. Men det har vist sig, at Becca har vokset sig til en feminin og rolig tæve. Becca er ikke den store udstillingshund, men klare sig rigtig godt indenfor vandarbejde.